Imaamin Keinutuoli

Tasaselle...

Lähteekö joku tasaselle?

Paljon on noussut porua siitä, että vihakirjoituksia sisältävä ketju poistettiin. Tai ei nyt paljon, mutta vähän. Minua on epäilty ketjun poistajaksi tai poistamisen pyytäjäksi. Epäily on virheellinen. Ilmiannoin ketjun ja ilmoitin sen näkemykseni mukaan sisältävän lausuntoja, jotka rikkovat lakia.

Joillekin on jäänyt vastaamattomia kysymyksiä ja jotkut uhovat omaavansa mielipiteitä ja näkemyksiä, jotka ovat perusteltavissa pelkillä verifioitavilla faktoilla. En kuitenkaan anna haastattelua kysymyspatteriston esittäjille, enkä usko, että verifioitavat faktat ovat verifioitavia faktoja tai että ne riittävät ikinä näkemyksen oikeutuksen ainoaksi perusteluksi.

Siksi kutsunkin kaikki halukkaat tasaselle katsomaan, kenen argumentit pitävät ja kenen ei, kenen uskomusjärjestelmä on eettinen, kenen ei.

Tähän ketjuun voi laittaa jäsennellyn ja perustellun väitteen, joka ei sisällä virheellisiä oletusarvoja. Teen siitä alustuksen ja pidän väittelyn kahdenvälisenä ja ketjuna.

Kiitos kaikille osallistujille jo etukäteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Oletko sitä mieltä, että uskomusjärjestelmäsi on eettisesti oikeilla polulla kun se yrittää saada kirjailija Salman Rushdien hengiltä? Ainakin Hadithin mukaan, joka on Jumalan Muhamedille välittämää tietoa, Rushdieta voidaan rankaista vain kuolemalla, sillä hän on luopio. Vai muistanko väärin?

Tulisiko Salaman Rushdie siis tappaa?

Taha Islam

"En kuitenkaan anna haastattelua kysymyspatteriston esittäjille..."

Esitätkö jonkin aihetta koskevan väitteen vai tyydytkö vain kyselemään?

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Väite:

Salaman Rushdien tulee tappaa, koska hän pilkkasi islamia kirjassaan Saatanalliset säkeet. Hänelle langetettu kuolemantuomio on eettinen ja linjassa islamin etiikan kanssa.

Taha Islam

Ihmeellinen väittelynavaus. Et esitä omaa näkemystäsi, etkä mitään todisteita näkemyksesi tueksi. Etkö osaa vai etkö uskalla?

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Minä en ymmärrä miksi sinä et voi vastata tuohon väitteeeseeni. Itse kirjoitit tänään 16:29 Jotu Karjalaisen blogissa: "Kun ei voi vastata, on kysyttävä...".

Minun näkemykseni tiedät ja se, että jumalia ei ole. En myöskään pidä "Aabrahamin uskontoja" minään hyvinä etiikan tai moraalin käsikirjoina - usein päinvastoin.

Viimeinen lauseesi on hämmentävä. Haluatko loukata ja uhata minua? Mitä minun pitäsi pelätä - sinuako?

Taha Islam

No on se aika ihmeellinen. Jos et esitä todisteita tai edes perusteluja, väitteesi kumoutuu pelkällä vastaväitteellä.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Mä lyön vetoa, että noi sun kuvat on laittomasti tällä julkaisulla !

Taha Islam

En harrasta uhkapelejä, joten paljonko laitetaan panokseksi?

Toimituksen poiminnat