Imaamin Keinutuoli

CSI Houston

  • CSI Houston

Houstonin CSI on ottanut tieteen käyttöön rikostutkinnassaan. Puhtaan arvailun sijaan on turvauduttu meedioon.

Samaan aikaan toisaalla; amerikkalaiset kätyreineen pyrkivät pommittamalla, ampumalla ja kiduttamalla sivistämään ja valaisemaan pimeydessä eläviä kansoja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Esa Mattila

Jos Suomessa soittaa poliisille ja kuvailee tarkasti jonkin paikan ja sanoo, että siellä on ruumis, niin luuletko, että poliisi jättää asian tarkistamatta?

Taha Islam

Epäilen poliisin myös kysyvän, että kuinka sinulla on tieto ruumiin paikasta. Ainakin minä kysyisin.

Esa Mattila

Voit sanoa vaikka, että naapuri kertoi vieneensä sen sinne ja poliisi kyllä tarkistaa asian.

Taha Islam

Syytät siis naapuria rikoksesta. Jos kerrot poliisille, että näit sen näyssä, koska olet meedio, niin luuletko, että tulevat tarkastamaan?

Jko Ko

Samaan aikaan toisaalla:

http://insideofiran.org/en/news-analysis/1102-iran...

"
In the last few days, about 25 of Ahmadinejad's closest confidants have been arrested and charged with "sorcery" and being "magicians."

One of them, Ahmadinejad's personal exorcist, Abbas Ghaffari, is accused of summoning up a genie, or "djinn," while being questioned, which caused his interrogator to have a heart attack.
"

Se että maassa tapahtuu jotain tämänkaltaista ei tarkoita että maa olisi edelleen keskiajalla, kuten Taha Islam antaa ymmärtää omassa tekstissään ja omassa esimerkissään tuosta Jenkkilän meediotapauksessa.

Hassuja, outoja ja inhottavia asioita tapahtuu ympäri maailman, niitä on ihan turha yleistää koko valtioon. Tässä jenkkitapauksessa pojat varmasti katsovat että löytyykö ruumista ja seuraavaksi tsekkaavat onko meediolla minkäänlaista yhteyttä rikokseen. Länsimaissa ainakin pääsääntöisesti katsotaan motiivi, alibi ja rikostekninen näyttö ja antavatko ne aihetta nostaa syytettä.

Taha Islam

Kirjaan pöytäkirjaan että se, mitä maassa tehdään, ei kerro siitä, mitä maassa tehdään.

Toimituksen poiminnat