Imaamin Keinutuoli

Al-Qaida liikehtii Pasilassa

Al-Qaidan Suomen siipi ilmoittautui epäonnistuneen pommi-iskun tekijöiksi. Olivatko käyneet kursseilla Pakistanissa, kun eivät saaneet vahinkoa aikaan. Suomen on heti julistettava sota terrorismia vastaan ja pommitettava Länsi-Uudenmaan hippikommuuneja, joissa näitä fanaatikkoja sikiää. Etteivät vain olisi perustaneet koulutusleirejä ja kaivautuneet asumaan luoliin. Muutama kymmenen tonnin pommi kommuuniin, niin saavat anarkomarkot vähän järjestystä elämäänsä ja loppuu se kannabiksen pössyttely.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Mika Kuusela

Hieno avaus. Hauskinta on, että 64 % suomalaisista ottaa tuon tosissaan. Al-qaida ja hamppuhipit kaikki saunan taakse, jos eivät suostu työmarkkinatuella töihin johonkin turhaan hommaan.

tapio oksanen

Unohdat vaan yhden asian. Pommittaa ei kannata, sillä Länsi-Uudenmaan hippikommuuneeissa ei ole öljyä, eikä mineraaleja.

Taha Islam

Eikö kannabiksessa ole öljyä?

Olli Pusa

Ei hyödynnettävissä olevia määriä.

Taha Islam

Jaahas, aihe vaietaan kuoliaaksi.

Mutta entäs se Haukiputaan al-Qaida-verkoston rönsy, joka pitää itseään panttivankina? Joko NATO-joukot on kutsuttu paikalle? Ja sitten on se Ilmajoen "perhetragedia".

Kyllä Suomeen muuttavilta kristityiltä pitäisi saada kirjallinen ja juhlallinen vakuutus, että kun velat kaatuu päälle, tilannetta ei pidä ratkaista laajennetulla itsemurhalla.

tapio oksanen

Täytyy myöntää, että persujen militanttiosasto on aika hiljaa.

Olli Pusa

Itsetuho on Suomessa vakava ongelma. Itsemurhan tekee vuosittain tuhat, kaikkia ei edes pystytä varmistamaan (esim. kolaritapauksissa). Suuri osa tuhoaa itsensä lisäksi päihteillä ja muuten hitaasti hivuttamalla.

Jos 5 miljoonan suomalaisen joukossa on tuhat itsemurhan tekijää, miljardin islaminuskoisen joukossa samalla suhteella olisi vuodessa 200.000 itsemurhan tekijää. Kun vielä islamilaisissa maissa itsemurha on sosiaalisesti hankalaa, päihteillä ei voi tuhota yhtä helposti itseään ja nuoria paikoin suorastaan yllytetään itsemurhaan (lapsipommittajat), kandidaatteja täytyy olla aivan riittävästi.

Sekä islamistiterroristeja että väkivaltaisia anarkisteja pitää poliisin valvoa samalla teholla. Määrissä toki on eroja. Kansalaisen velvollisuus on ilmoittaa poliisille havaitsemansa terrorihankkeet.

Käyttäjän sinkd kuva
sink d

Kotimaista väärän lipun iskua tässä on jo odoteltukin :)

Taha Islam

Hompanssi tutkii lippua ja raportoi reaaliajassa verifioitavat faktat: http://www.siliconvalleywatcher.com/mt/archives/Bl...

Anni Loren

Hiljaista on.. ja hyvä niin:D

Kaisa Jalis

Miksi puolustelet islamilais-militantteja ja haukut länsimaalaisia?

Luuletko saavasi paljonkin kannattajia ajatuksillesi

Islam on ideologia, kuten natsismi

a) siitä ei voi erota, vaan seuraa kuoleman rangaistus

b) islam ei olisi levinnyt, jollei sitä olisi pakotettu miekalla ja kaulojen katkaisulla

c) Islamilainen lämminhenkinen suvaitsevaisuus? Ne ovat yksisilmäisiä fanaatikkoja, jotka tappavat muita ihmisiä mielellään. Buddhalaisiahan saa tappaa, kun eivät usko jumalaan? Kristittyjä ja muita saa verottaa jotta ylläpitävät muslimeja. Onko muslimit tulleet nytkin eurooppalaisten elätettäviksi? Heillähän on ylimielinen oikeus siihen.

d) Muslimien suhde buddhalaisiin. Pakistan ja Afganistan olivat hindulaisia ja buddhalaisia maita joskus. Nyt Buddhan patsailta, joka on vain esimerkki ihmiskunnalle hienosta ihmisyydestä ja syvän rauhan saavuttamisesta, on kasvot tai koko patsas räjäytetty. Intia oli alkuperäinen buddhalaisnen maa, mutta muslimit tuhosivat buddhalaisuuden Intiasta tuhoamalla Nalandan yliopiston ja katkaisten munkeilta kaulat tai polttivat niitä elävinä. Tästä johtuen monet buddhalaiset Bhutanissa ja Nepalissa antoivat lapsilleen nimen George Bush. Kyllä buddhalaiset tuntevat muslimin sisäisen maailman.

e) ja viimeiseksi barbaarinen naisten vapauden riisto ja raiskaukset

Miksi kuvittelet että islamia tulisi hyväksyä nykymaailmassa? Se on ideologia, kuten natsismi: pakottava, yksisilmäinen, väkivaltaa käyttävä, sen hyväksyvä...

Miksi muslimeja ei opeteta lukemaan? Diktaattorit hallitsevat islamin varjolla onnettomia kansoja.

Taha Islam

"Ne ovat yksisilmäisiä fanaatikkoja, jotka tappavat muita ihmisiä mielellään."

Rikosilmoituksen paikka.

Anni Loren

Me tässä vaan keskusteltiin hyvässä hengessä siitä että Takkuryhmä osoitti solidaarisuutta Sataman romaneille:D

Hommaforumilla ja Uusihommasuomiforumilla kirjoittajat näkivät Harmageddonin enteitä..Onhan se perin ikävää ja voi aiheuttaa harmistusta kun ei vaan natsaa.
Mielestäni islam on uskonto siinä missä muutkin.Siinä on hyviä ja huonoja puolia kuten kaikissa uskonnoissa. Minulle tosin riittävät ev.lut kirkon opit enkä ole tuomitsemassa esim. buddhalaisuuteen hurahtaneita homoseksuaaleja. Tosin vähän ihmettelen kun tiedossa on että buddhalaisuus tuomitsee homoseksualismin.

Jari Eteläsaari

Taisi kommentoijilta unohtua että tuosta iskusta tuli ylistävä julistus joiltakin islamistimilitanttien sivustoilta ja kehoitus yrittää uudelleen.

Empä näe tämänkään palstan islaminuskoisia tuomitsemassa noita terroiskuihin kehoittamisesta tavallisia suomalaisia siviilejä vastaan.

Taha Islam

"Taisi kommentoijilta unohtua että tuosta iskusta tuli ylistävä julistus joiltakin islamistimilitanttien sivustoilta ja kehoitus yrittää uudelleen."

Sinne voi kirjoittaa kuka tahansa mitä tahansa. Vähän niiku Homma-foorumi.

"Empä näe tämänkään palstan islaminuskoisia tuomitsemassa noita terroiskuihin kehoittamisesta tavallisia suomalaisia siviilejä vastaan."

En ole nähnyt sinun tuomitsevan laajennettua itsemurhaa velanhoitovälineenä, joten ilmeisesti hyväksyt sen. Et myöskään ole julkisesti sanoutunut irti suomalaiskansallisesta tavasta ostaa alkoholia alaikäisille, joten taidat hyväksyä senkin.

Hohhoijjaa.

Kaisa Jalis

Eikö ole vähän eri asia, kun uskonnolla on edustajia (Suomessakin varmaan pari imaamia tms. löytyy), mutta he eivät ole korjaamassa islaminuskoisten käsityksiä siitä, mitä saa tai ei saa tehdä?

Suomen laki kieltää alkoholin ostamisen alaikäisille. Juopot tai nuoret aikuiset ostavat niitä teineille, koska eivät ymmärrä tai välitä.

Laajennetusta itsemurhasta on puhuttu mediassa myös aiemmin. Se on osa suomalaisten miesten 'selviytymis'-ideologiaa, jossa miehisyys/ihmisyys on menetetty, jos rahat ja talo menee alta. Se on ihan hyvä aihe puhua, mutta minusta melko marginaalinen ilmiö kuitenkin Suomessa, jos vertaa itsemurhapommittajia muslimimaissa tai lännessä, jotka näkevät uskonnon pyhittävän väkivallan teot ja myös itsemurhat. Itsemurha ei minusta ole Suomessa hyväksytty asia.

Olli Pusa

On islaminuskoisille ja heidän asemalleen Suomessa haitaksi, että käyttäydytään riemuiten, jos joku terroristi toimii Suomessa. Tässä tapauksessa ilmeisesti ei ollut kyse edes siitä vaan jotkut (suomalaisia kontakteja omaavat) terroristit omivat muiden tekosia itselleen.

Tällainen luuserifilosofia ei mitenkään muslimien asemaa voi kohentaa. Tekoja itselleen omivista se kertoo, että organisatiot ovat heikkoja - ehkäpä jenkkien painostuksen vuoksi. Suomessa ilmoituksista iloitsevista tulee masentava luuserin kuva. Uskotaan, että murhaajien touhuja peesaamalla saadaan luuserin imagoa karsitettua.

Islamilaisten tulisi jyrkimmin tuomita uskontonsa nimissä tapahtuneet terroriteot. Muuten uskonto leimaantuu tuhoisasti - on jo paljolti leimaantunut.

Laajennettu itsemurha on höpöhöpökieltä. Siinä on murhia ja itsemurha. Murhaaja kuollut, eikä rangastavissa maallisin tuomioin. Alkoholin myynti alaikäisille on rikollista. Viikonvaihteessa poliisi kaatoi valtavat määrät laitonta viinaa maahan ja onnistui nappaamaan joitakin välittäjiä. Pitäisikö Suomessa alkaa erikseen ilmoittaa, että katsoo jonkin lain noudattamisen tarpeelliseksi?

Käyttäjän 137 kuva
137 '

Pari pointtia mitkä ihmetyttävät tässä jutussa,

1. Miten Hesari onnistui ennustamaan takku.net sivustolle tulleen artikkelin?

Hesarin uutinen julkaistu 9:32 ja takku.netiin artikkeli ilmestyi 10:44.

2. Miten anarkistit ovat saaneet viestin helmikuussa kuolleelle islamistibloggaajalle?

http://seattletimes.nwsource.com/html/nationworld/...

Vai seuraako ulkomaalainen islamistibloggaaja niin tarkasti ksml.fi sivustoa että muutamassa tunnissa pystyy reagoimaan tähän uutiseen.
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/poliisi-tutki-p...

Uutinen kirjoitettu ksml.fi sivulle 3.6.2011 10:59

Sain sähköpostiini skannauksen Keskisuomalaisen lauantain lehteen kirjoitetusta jutusta,
---
"Tänään perjantaina aamulla Helsingin Pasilaan, Esterinportin sisäpihalle oli asetettu kotitekoinen pommi.
Rakennuksessa sijaitsee ravintola sekä ruokakauppa. Poliisi eristi alueen ennen pommin räjähtämistä.
Rukoilemme Allahia, että yritys onnistuu ensi kerralla."

Viesti tuli toimitukseen yhdysvaltalaiselta terrorismitutkijalta Evan Kohlmannilta. Kohlmannin mukaan viesti oli postitettu islamistiselle verkkosivulle noin klo 13.30.
---

Kuvankaappaaus blogikirjoituksesta,
http://www.flashpoint-intel.com/twitter/sulaiman-f...

Anarkistit osaavat arabiaa niin paljon että osaavat rekisteröityä foorumille ja kirjoitella sinne tuollaisia? Ääkköset ovat myös jääneet pois joten skandinaaviselle näppämistöllä juttua ei ole kirjoitettu.
Tekevätkö anarkistit yhteistyötä islamistibloggaajan kanssa? Ei vaikuta uskottavalta tämäkään kun lueskelee foorumin juttuja.

Homma tulee varmaan jatkumaan seuraavasti,
joko poliisi selvittää anarkistien ja islamistien yhteydet ja tästä tulee niin iso juttu että lehdet noteeraavat sen varmasti tai sitten kuulemme tästä jutusta yhtä paljon kuin siitä miten ruotsin puolustusministeriö tiesi Tukholman iskujen ajan sekä paikan 7 tuntia etukäteen.

Veikkaisin jälkimmäistä ja sitten kaikki takaisin nukkumaan.

Tommi Mäkinen

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Interpol+Al-Qa...
ja joulupukki on olemassa..
Osaman tämänvuotista kuolemaa uutisoidaan vieläkin faktana vaikka ensimmäinen kuolinuutinen tuli jo 2001, sen jälkeen n.10 kuolinuutista?

Al-Qaida ja Bin Laden jenkkien hönttiä terrorismipelottelua. Harmi ku jenkit uutisoi Osaman feikkikuoleman, huvittavia nauhoja vuosien varrella. Ilmestyivät aina ennen senaatin terrorismilaki/rahoitus äänestyksiä tai jos pressan kannatus alhaalla. Tää leikkitappouutinen nosti Obaman kannatusta 10%yksikköä. Ylivoim. paras Bin Laden -nauha on 9/11-tunnustusnauha, väsyneellä vhs-nauhalla heiluu tukeva oikeakätinen äijä vaik Osama laiha vasuri..

Ja jos al-Qaida on meitin suurin uhka, ei meillä ole mitään hätää ;)

Kaisa Jalis

Laitahan linkki Osaman kuolinilmoituksesta ja tiedot vuodelta 2001.

Al-Qaida Espanjassa, Lontoossa, Ruotsissa... ei meillä ole mitään hätää, kun turvallisuusviranomaiset jahtaavat näitä tyyppejä.

Tommi Mäkinen

"Usama bin Laden has died a peaceful death due to an untreated lung complication, the Pakistan Observer reported, citing a Taliban leader who allegedly attended the funeral of the Al Qaeda leader."

http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html

Kaisa Jalis

"Usama bin Laden has died a peaceful death due to an untreated lung complication, the Pakistan Observer reported, citing a Taliban leader who allegedly attended the funeral of the Al Qaeda leader.

"The Coalition troops are engaged in a mad search operation but they would never be able to fulfill their cherished goal of getting Usama alive or dead," the source said.

Bin Laden, according to the source, was suffering from a serious lung complication and succumbed to the disease in mid-December, in the vicinity of the Tora Bora mountains. The source claimed that bin Laden was laid to rest honorably in his last abode and his grave was made as per his Wahabi belief."

Nyt minun maailmankirjani menivät sekaisin, kun toit tämän luotettavan lähteen esiin. Yksi nimetön pakistanilainen on nähnyt Bin Ladenin kuolleena vuonna 2001.

Tommi Mäkinen

nimetön jenkkiviranomainen joka julkaisee Ladenin vhs-nauhoja luotettavampi??? Olihan partahessu niitten mukaan mm. huolissaan ilmastonmuutoksesta..

voisin lyödä vetoa että uskot myös 9/11-"viralliseen totuuteen"?

Kaisa Jalis

Jos te muslimit pysähtyisitte miettimään kaksi kertaa, että miten kestävää kehitystä ja muutosta saadaan aikaan, niin kysyisin:

- onko terrorismi oikea keino siihen?

- kuunneltaisiinko YK:ssa ym. kansainvälisissä järjestöissä kansoja, jotka keskustelevat rakentavasti, mutta itseään puolustaen, omista näkökulmistaan?

- marttyyriksi ja uhriksi heittäytyminen sekä sodan lietsonta ovat niin menneen maailman keinoja, että vain kouluja käymättömät, mitään ymmärtämättömät ihmiset alentuvat niihin: auttaako se yhtään mitään? Allahin taivaspaikka on naurettava idea.

Toimituksen poiminnat