Imaamin Keinutuoli

Todellista terroria

Viimeisen puolentoista vuorokauden aikana moni pienen lapsen vanhempi, ja miksei moni muukin, on järkyttyneenä seurannut tapahtumia Kotkassa.

Tänä aamuna alueen vanhemmat ovat henkilökohtaisesti valvoneet koulutietä ja moni on tuonut lapsen autolla koulun pihaan asti. Vanhemmat ovat siis pelkonsa takia todella muuttaneet käytäntöjään ja näkevät vaivaa lastensa turvallisuuden tähden, vaikka tekijä on jo kiinni. Nyt kysytään, että miten tällaista voi tapahtua Suomessa.

Minä kysyn, että miksi lapsia pitää vielä vartioida poikkeuksellisesti, vaikka tekijä (oletan syyllisen olevan poliisin hallussa) on jo otettu kiinni.

Minäpä vastaan.

Siksi, että yhteiskunta hyväksyy sen tapahtuvan. Jos/kun näin vakavan rikoksen tekijä saa tuomion, sanotaan nyt vaikka 10 kk ehdollista, yhteiskunta lähettää seuraavanlaisen viestin: Henkilö joka katsoo oikeudekseen kaapata lapsen, eikä poliisin tehokkuuden takia ehdi tappaa, raiskata tai tappaa ja raiskata on vähemmän vaarallinen kuin sellainen, joka ehtii.

Kun tuomittu vapautuu, yhteiskunta lähettää kaikille lapsen kaappaamista, tappamista, raiskaamista tai tappamista ja raiskaamista päässään idättelevälle viestin, että teosta on riski jäädä kiinni, mutta kiinnijäännistä ei seuraa mitään pysyvää, vaan muutaman kuukauden tai vuoden täysihoidon jälkeen voi jatkaa normaalia elämää.

Ne, jotka sallivat tappajien, raiskaajien ja ryöstäjien liikkua kaduilla, ovat niitä todellisia terroristeja ja pitävät yhteiskunnan rauhaa rakastavia, kunniallisia ja lainkuuliaisia jäseniä panttivankinaan.

Koraani antaa selkeän ohjeen, kuinka tällaisia terrorisoijia pitää kohdella:

Koraani 5:32 Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädöksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.

33. Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkotetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,

34. lukuun ottamatta niitä, jotka katuvat, ennen kuin te saatte heidät valtaansa. Sillä tietäkää, että Jumala on pitkämielinen, laupias.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Jukka Kaulanen

Sharia- lakia on aivan turha tyrkyttää Suomeen. Nykyisin Suomessa asuvista muslimeista jo puolet olisi jalattomia ja kädettömiä, jos sharian mukaan olisi eletty.
Kunhan nyt ensin oppisitte noudattamaan näitä meidän löysiä lakejamme ja yksinkertaisia käyttäytymissääntöjä.

Tuo Kotkan tapaus oli eittäin huolestuttava, mutta onneksi niitä ei Suomessa pahemmin ole. Hörhöjä ja hulluja on tietysti suomalaisissakin.

Käyttäjän jremes kuva
Juha Remes

Maassa maan tavalla tai maasta pois.

Käyttäjän tapanikudjoi kuva
Tapani Kudjoi

Minne se lapsen kaapannut sekopää lähetetään?

Susanna Kinnunen

Tässä viitattiin Koraanin käyttämiseen oikeuslähteenä.

Minusta blogaaja on osin oikeassa; väkivaltarikoksien tuomiot ovat liian lieviä ja asteikon alapäästä.

Kuolemanrangaistus liikaa, mutta pitkät pantarangaistukset ovat tarpeen ja uusijoilla umpilinna.

kati sinenmaa

Olen pidemmän ajan kuluessa puhunut pakkotyöstä. Vangit kaivoksiin, kunhan ensin kaivokset sosialisoidaan. Onhan ihan hullua pitää hyvää työvoimaa lukittuna pieneen komeroon ja ruokkia sitä sinne.

Richard Järnefelt

Minusta yksi Islamin hyvistä puolista on juuri tuo, että uhrin omaisten kantaa kysytään. Valtiohan on meillä ottanut tuon oikeuden pois. Lähinnä kai katkaistakseen verikostokierteen sekä hyvää hyvyyttään että säästääkseen miehiä armeijaan.

Eli jos joku tappaa oikein vit...aisen tyypin, niin toki siitä kuuluu saada pienempi rangaistus kuin hyvän tyypin tappamisesta. Jos ei jotakuta oma perhekään kaipaa, niin onko niin väliä, vaikka joku tappoikin?

Olen muuten tosissani.

Kalevi Seppänen

Sekopäitä on aina. Tulee aina myös olemaan. Vastaväkivalta/valtioväkivalta(esim.silpomisrangaistukset virkavallan toimeenpanemina jne) eivät ole rikollista väkivaltaa lopettaneet ihmisen historiassa koskaan. Jos keino tepsisi, ei meillä olisi enää rikoksia.

Taha Islam

Jos rangaistukset eivät estä rikoksia, miksi rangaista lainkaan? Tosiasiassa sharia-tuomioistuimessa tuomitun ryöstömurharaiskaajan todennäköisyys uusia rikoksensa on 0%. Toisin sanoen kun kuljet kadulla, vastaasi ei tule yhtään tuomionsa kärsinyttä raiskaajaa, ryöstäjää tai tappajaa.

Toimituksen poiminnat